Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Tudor Gheorghe - TOT DEGEABA la Sala Palatului

Raportează erori Data: joi, 22 decembrie 2016Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Palatului,
București 27422

Pe 22 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, Tudor Gheorghe va sustine concertul "TOT DEGEABA". Mai mult decat un simplu concert, este un gest de protest asumat si desfasurat pe scena in fata publicului, avand rolul de a trage un semnal de alarma. La decizia artistului, anul trecut concertul nu a mai avut loc, insa in 2016 Tudor Gheorghe revine pe scena de la Sala Palatului pentru a sustine un nou recital intitulat Tot Degeaba - „strigatul de disperare al unui intreg popor batjocorit de noua nomenclatura a comunismului cu fata capitalista, intr-un timp istoric numit eufemistic tranzitie”.

Bilete spectacol Tudor Gheorghe - TOT DEGEABA

  • Golden VIP - 247 lei
  • VIP - 227 lei
  • Categoria I - 197 lei
  • Categoria II - 167 lei
  • Categoria III - 147 lei
  • Categoria IV - 107 lei

Info Access

Din respect pentru artist si pentru spectatori, dupa ora 19:10 nu se mai permite accesul in sala de spectacol. Dupa inceperea spectacolului, locurile isi pierd valabilitatea. Va rugam sa luati in considerare traficul rutier aglomerat si locurile reduse de parcare. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani platesc bilet de intrare. Va multumim pentru intelegere!

Despre spectacolul Tudor Gheorghe - TOT DEGEABA

In ultimii ani privim cu tristete si revolta la evenimentele care schimba societatea romaneasca si cu toate ca in televiziune si presa exista zilnic discutii si propuneri, nimic nu se concretizeaza. Romania este apasata tot mai mult de o multime de probleme socio-culturale si politice, care au nevoie de solutii reale, nu de planuri care suna bine in teorie, insa care nu sunt pune in practica.

Acest spectacol este dedicat romanilor care inca mai cred, romanilor care inca mai spera sa traiasca intr-o Romania mai buna, ce poate oferi un viitor fericit copiilor nostri. Pe fundalul acestui mediu ostil si plin de confruntari permanente, mesajul lui Tudor Gheorghe vine sa aduca speranta si incredere, printr-un act cultural remarcabil si un show unic in abordare.

TOT DEGEABA, scris cu majuscule si pronuntat cu vehementa, nu este doar un spectacol. Este actul public de acuzare a tuturor infractorilor care au ajuns la putere in ultimii 26 de ani si care au amagit in mod continuu populatia. Nicicand mesajul lui Tudor Gheorghe nu a fost mai potrivit ca acum, cand, vrand parca sa il aduca la viata, pe scena politica exista tot mai multe conflicte si si toata lumea se cearta cu toata lumea.

TOT DEGEABA insa - si aici poate fi intuit mesajul de speranta -, tot degeaba se bat, pentru ca lumea, in sfarsit, s-a prins: minciunile se bat intre ele, iar adevarul jafului national iese la suprafata ca untdelemnul. Spectacolul TOT DEGEABA nu e doar un strigat de revolta, este si prohodul Minciunii Nationale. Nu ne lasam insa cuprinsi de deziluzie si continuam sa credem - intr-un viitor mai bun, o Romanie mai prospera si o societate mai implicata in rezolvarea problemelor cu care se confrunta.

Vezi mai multe știri și materiale despre Tudor Gheorghe

Calendar concerte

<< dec. 2019 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE