Urmărește-ne în Social Media

world music

Tudor Gheorghe - Cel ce gândește singur

Poster eveniment Tudor Gheorghe - Cel ce gândește singur

Tudor Gheorghe prezintă "Cel ce gândește singur", un spectacol-eveniment ce va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galați pe 20 mai. Maestrul va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chișinău, sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu.

Bilete concert Tudor Gheorghe la Galați

  • Acces General - 150 lei

"Am terminat un spectacol şi deja mă gândesc la altul. Trebuie să-mi termin gândurile. Dintotdeauna, eu m-am sprijinit pe marea poezie românească, care este atât de variată, atât de bogată, încât nu ştiu cum s-o acopăr pe toată. Ea mă împinge în faţă. E ca un arc, e un resort care mă împinge: hai, tinere, mai avem de făcut asta şi asta, şi tot aşa! Poezia îşi permite să-mi spună tinere!", a declarat Tudor Gheorghe.

Reguli de acces concert Tudor Gheorghe:

  • după ora 19:10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol
  • după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS, iar locurile își pierd valabilitatea
  • accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg
  • contravaloarea biletelor achiziționate nu se returnează indiferent de motiv și nu se fac excepții
  • cine achiziționează bilete de pe alte site-uri decât cele autorizate de organizatori își asumă toate riscurile și nu vor avea acces în sala de spectacol
  • accesul în spațiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Dacă nu printați biletul, nu veți putea avea acces în sala de spectacol.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 martie 2023. Ref #153139

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.