Urmărește-ne în Social Media

pop

Trupa SPAM - Mai tineri ca azi

Poster eveniment Trupa SPAM - Mai tineri ca azi

Pe 28 iulie, Trupa SPAM vă aduce pe terasa de la Quantic un concert inedit, în care veți fi, la propriu și la figurat, mai aproape ca oricând de trupă și de muzica lor.

Bilete concert Trupa SPAM la Quantic

 • Earlybird - 35 lei
 • Presale - 40 lei
 • În ziua evenimentului - 50 lei

Info acces:

 • Accesul este gratuit pentru copiii cu vârsta sub 7 ani. Organizatorii recomandă părinților/tutorilor să asigure copiilor căști de protecție.
 • Minorii cu vârsta între 12 ani și 16 ani pot intra la eveniment în baza unui bilet valid, numai însoțiți de un părinte sau tutore și doar cu prezentarea actelor de identitate la punctul de acces.
 • Minorii cu vârsta între 16 ani împliniți și 18 ani neîmpliniți pot intra neînsoțiți la eveniment pe baza biletului.
 • Organizatorii pot solicita actul de identitate al participanților la eveniment în scopul verificării vârstei acestora.
 • Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul persoanelor care nu se încadrează în regulile de access impuse pentru eveniment. Contravaloarea biletului nu va fi returnată.
 • În cadrul evenimentului vor fi realizate fotografii și filmări care vor fi folosite ulterior pe platformele de social media ale noastre și ale partenerilor, iar unele pot conține, aleatoriu, imaginea sau vocea persoanelor din public. Participarea la eveniment reprezintă acordul implicit pentru folosirea lor în aceste scopuri.
 • Organizatorii nu recomandă participarea persoanelor care suferă de epilepsie. În cadrul evenimentului poate fi folosită lumină cu efect stroboscopic, care crește riscul declanșării crizelor de epilepsie.

Trupa SPAM este o formație românească cu un stil muzical pozitiv şi versuri cu substrat, ce tratează cu umor teme actuale. Piesele trupei vorbesc despre probleme sociale și despre dragoste, toate într-un stil ironic, devenit deja marcă în ochii și urechile celor care i-au ascultat în aparițiile live din ultimii ani.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iulie 2022. Ref #148468

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.