Urmărește-ne în Social Media

rock

Trooper - Turneu aniversar

Poster eveniment Trooper - Turneu aniversar

UPDATE: Concertul a fost ANULAT!

Pentru a marca 25 de ani de carieră, Trooper anunță turneul aniversar "Trooper25" și un concert la Hardward Pub din Cluj-Napoca pe 20 noiembrie 2021. Vino să asculți piese ca "Destin", "Strigăt", "Amintiri", "Tari ca munții" sau "În ziua a opta".

Bilete concert Trooper la Cluj-Napoca

  • Acces General - 30 lei

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth sau WASP.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 noiembrie 2021. Ref #137723

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.