Urmărește-ne în Social Media

rock

Trooper - Lumea s-a stins

Poster eveniment Trooper - Lumea s-a stins

UPDATE: Concertul a fost ANULAT!

În data de 31 iulie, Trooper va urca pe scena Teatrului de Vară "Mihai Eminescu". Muzicienii vor să marcheze lansarea noului single - "Lumea s-a stins". Piesa este o colaborare între Trooper și tenorul Operei Naționale București, Alin Stoica.

Bilete concert Trooper - Lumea s-a stins

  • Acces General - 65 lei

Reguli de acces:

  • Persoanele care nu au dorit să se vaccineze, care nu au apucat să se vaccineze, care nu au 10 zile de la rapel și persoanele minore vor avea posibilitatea, la intrare, de a se testa rapid, din salivă (fără variante invazive, fără teste din nas, etc).
  • Puteți face teste oriunde în altă parte, însă este nevoie să fie realizate într-un spațiu omologat care să vă elibereze dovada rezultatului negativ.
  • Persoanele vaccinate sunt rugate să aibă asupra lor documentul doveditor (printat sau direct în telefon).
  • Persoanele care au trecut prin boală sunt rugate să aibă biletul de externare, nu mai vechi de 90 de zile.

"Știm că multă lume și-a dorit să fie alături de noi la <<Trooper25>>. Din cauza normelor aflate în vigoare, am putut scoate la vânzare un număr limitat de bilete. Primim zilnic semnale din partea celor care nu au reușit să prindă un bilet. Prin urmare, ne-am gândit să cântăm din nou la București. Se va întâmpla în 31 iulie, la Teatrul de Vară <<Mihai Eminescu>>. Am văzut cât de mult apreciați noua noastră piesă. Vă mulțumim! Sper să ne revedem cu cât mai mulți dintre voi!", a declarat Coiotu'.

În cei 25 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 700.000 de oameni, în peste 850 de concerte, și a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth sau WASP.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 iulie 2021. Ref #140297

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.