Urmărește-ne în Social Media

rock

Trooper, Intelligent Music Project și Olympus Mons

Poster eveniment Trooper, Intelligent Music Project și Olympus Mons

Trooper, Intelligent Music Project și Olympus Mons vor concerta la Arenele Romane din București în data de 24 septembrie 2022. Evenimentul marchează 20 de ani de la apariția primului album de studio Trooper, "Trooper I", și de asemenea primul concert Intelligent Music Project în România.

Bilete concert Trooper, Intelligent Music Project și Olympus Mons

  • Acces General + meet & greet - 130 lei
  • Acces General - 100 lei

Cu ocazia acestui concert, Trooper vor cânta integral albumul de debut, plus o serie de alte piese ce au trecut testul timpului. Toți muzicienii care au înregistrat emblematicul "Trooper I" se vor afla pe scena Arenelor Romane.

În cei 26 de ani de activitate, Trooper a lansat zece albume de studio, a cântat pentru mai mult de 850.000 de oameni, în peste 850 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 august 2022. Ref #149356

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.