Urmărește-ne în Social Media

rock

Stelele Rockului Românesc III

Afiș ”Stelele Roclului Românesc”, ediția a III-a

Cea de-a treia ediție a evenimentului "Stelele Rockului Românesc" va avea loc pe 4 noiembrie la Arenele Romane din Bucureşti. Prezentat inițial ca un eveniment Trooper&Friends, concertul "Scandal" s-a transformat într-o întâlnire între mai multe nume care au scris pagini importante de istorie în rock-ul românesc.

Bilete concert Stelele Rockului Românesc

  • Acces General (presale) - 50 lei
  • La intrare, în ziua concertului - 70 lei

Reguli de acces:

  • Accesul publicul va fi permis începând cu ora 18:00
  • Este interzis accesul cu mâncare şi băuturi, acestea vor putea fi achiziţionate de la standurile special amenajate în interiorul cortului
  • Copiii până în 6 ani, inclusiv, au intrarea gratuită
  • Minorii trebuie să vină însoţiţi de unul dintre părinţi sau de o persoană majoră

În cadrul concertului Trooper, vor urca pe scena trupe de referință ale rock-ului autohton. IrisTaine, Altar, Gothic, Iron CrossC.A.S.H. și Chrom Dioxid sunt cele șapte nume "grele" care completează afișul unei seri de "Scandal".

Show-ul din această toamnă va marca peste 20 de ani de când formația concertează pe scenele din România şi va aduce în prim-plan cele mai cunoscute şi îndrăgite piese Trooper, alături de elemente surpriză. Dacă ai crescut cu "Tari ca munţii", "Amintiri" sau "Strigăt",  dar şi dacă "În ziua a opta" ori "Anul şarpelui" se află în topul preferinţelor tale, atunci concertul acesta este pentru tine!

 

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 noiembrie 2017. Ref #98381

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.