Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Stelele Rockului Românesc III la Arenele Romane

Afiș ”Stelele Roclului Românesc”, ediția a III-a Raportează erori Data: sâmbătă, 4 noiembrie 2017Ora de incepere: 20:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: Kompas Events
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență declanșată în România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale cel puțin până pe 15 mai 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public.

Cea de-a treia ediție a evenimentului "Stelele Rockului Românesc" va avea loc pe 4 noiembrie la Arenele Romane din Bucureşti. Prezentat inițial ca un eveniment Trooper&Friends, concertul "Scandal" s-a transformat într-o întâlnire între mai multe nume care au scris pagini importante de istorie în rock-ul românesc.

Bilete concert Stelele Rockului Românesc

  • Acces General (presale) - 50 lei
  • La intrare, în ziua concertului - 70 lei

Reguli de acces:

  • Accesul publicul va fi permis începând cu ora 18:00
  • Este interzis accesul cu mâncare şi băuturi, acestea vor putea fi achiziţionate de la standurile special amenajate în interiorul cortului
  • Copiii până în 6 ani, inclusiv, au intrarea gratuită
  • Minorii trebuie să vină însoţiţi de unul dintre părinţi sau de o persoană majoră

În cadrul concertului Trooper, vor urca pe scena trupe de referință ale rock-ului autohton. IrisTaine, Altar, Gothic, Iron CrossC.A.S.H. și Chrom Dioxid sunt cele șapte nume "grele" care completează afișul unei seri de "Scandal".

Show-ul din această toamnă va marca peste 20 de ani de când formația concertează pe scenele din România şi va aduce în prim-plan cele mai cunoscute şi îndrăgite piese Trooper, alături de elemente surpriză. Dacă ai crescut cu "Tari ca munţii", "Amintiri" sau "Strigăt",  dar şi dacă "În ziua a opta" ori "Anul şarpelui" se află în topul preferinţelor tale, atunci concertul acesta este pentru tine!

 

Vezi mai multe știri și materiale despre AltarGothicIrisTaineTrooper

Calendar concerte

<< mai 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE