Urmărește-ne în Social Media

electronica

Tricky

Poster eveniment Tricky

Concertul Tricky din Quantic, ce trebuia să aibă loc pe 2 mai 2020, a fost amânat pentru 17 octombrie 2021 la Arenele Romane. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

Bilete concert Tricky la Arenele Romane

  • Presale 3 - 105 lei
  • La intrare - 120 lei

Reguli de acces:

  • Accesul se va face EXCLUSIV pentru PERSOANELE VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
  • Organizatorii sunt obligați să verifice aceste documente la acces.

Adrian Nicholas Matthews Thaws sau mai simplu Tricky, este un artist britanic care și-a început cariera de muzician alături de Massive Attack, ulterior luând decizia de a se axa pe o carieră solo. Tricky este considerat unul dintre pionierii muzicii trip hop, abordând în muzica sa un amalgam de hip hop, ragga și alternativ. A colaborat cu multi artiști printre care Bjork, PJ Harvey sau Grace Jones. A compus 13 albume de studio, cel mai recent fiind "Ununiform", lansat în 2017. Pe lângă cariera de muzician, Tricky a jucat și în diferite producții cinematografice, cea mai notabilă fiind filmul "The Fifth Element".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 octombrie 2021. Ref #131291

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.