Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Tribut Queen - The Show Must Go On

Poster eveniment Tribut Queen - The Show Must Go On

Muzica fără vârstă se întoarce la Hard Rock Cafe într-un spectacol tribut dedicat memoriei inegalabilului Freddie Mercury! Pe 5 septembrie, chiar de ziua de naștere a legendei ce a revoluționat scena rock, hiturile Queen vor răsuna din nou, live, în concertul "The Show Must Go On!," cu Joseph Lee Jackson.

Bilete concert Tribut Queen - The Show Must Go On

  • 150 lei - VIP (loc în fața scenei, întâlnire și poză cu artistul)
  • 90 lei - Categoria 1 (loc în fața scenei) - sold out
  • 70 lei - Categoria 2 (loc la masă în sală)
  • 40 lei - Categoria 3 (în picioare)

"I Want To Break Free", "Bohemian Rhapsody", "Radio Gaga" sau "Under Pressure" sunt doar câteva dintre hiturile pe care Joseph Lee Jackson și trupa sa le vor aduce pe scena din Hard Rock Cafe.

Joseph Lee Jackson este unul din cei mai apreciați artiști tribut Freddie Mercury din lume. Cu un timbru vocal incredibil de apropiat de al solistului Queen, o prezență scenică electrizantă, Joseph Lee Jackson a concert pe cele mai mari scene ale lumii in cadrul marilor festivaluri tribut și a luat parte la evenimente dedicate lui Freddie Mercury.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 august 2022. Ref #149514

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.