Urmărește-ne în Social Media

rock, electronica, new age

Trentemøller

Poster eveniment Trentemøller

Trentemøller revine la București cu full live band, pentru un concert ce va avea loc la Fratelli Studios, pe 7 septembrie. Evenimentul face parte din cea de-a treia etapă a turneului "Memoria Tour", gândit pentru a promova albumul omonim, lansat în 2022. În deschidere, va urca pe scenă GOLAN (hybrid).

Bilete concert Trentemøller la Fratelli

  • Presale: 157,50 lei + comisioane
  • În ziua evenimentului: 180 lei + comisioane

Info acces și bilete:

  • Biletele pot fi achiziționate și de deținătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.
  • Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului si luminilor foarte puternice. Însă dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces și pentru acestia. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult, posesor de bilet propriu.
  • Totodată, organizatorii recomandă părinților să le asigure copiilor căști de protecție. Căștile de protecție sau dopurile de urechi NU vor fi asigurate de organizatori.

Trentemøller va urca pe scenă alături de o trupă live, formată din patru muzicieni remarcabili: artista islandeză Disa Jakobs (voce și chitară), care deține exact vocea eterică pe care Trentemøller a căutat-o pentru a interpreta melodiile obsedante de pe albumul "Memoria"; Silas Tinglef (tobe), al cărui EP de debut - "2nd Blood" - a fost produs și mixat de Trentemøller; Brian Batz (chitară), muzicianul din spatele trupei dream pop/ shoegaze Sleep Party People; și Jacob Haubjerg (bas), ce lucrează de multă vreme cu trupele Sleep Party People și Savage Rose, lansând și piese cu propriul proiect pop/ post punk Luciu.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 august 2023. Ref #153384

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.