Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shawn Mendes -"Wonder" (secvență videoclip)Shawn Mendes lansează albumul "Wonder" - VIDEO TEASER VUNK feat. Lidia Buble - Vino, du-teVunk feat. Lidia Buble - Vino, Du-te Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus

Transilvania Jazz Festival 2019 la Sala Radio din Cluj Napoca

Raportează erori Data: vineri, 8 noiembrie 2019- duminică, 10 noiembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Cea de-a 13-a ediție a festivalului Transilvania Jazz Festival aduce la Sala Radio din Cluj muzicieni de excepție din jazzul internațional, între 8 și 10 noiembrie. Cele trei seri de festival reunesc în fața publicului artiști din Israel, Franța, Italia, Elveția, Liban, Bulgaria și România.

Bilete Transilvania Jazz Festival 2019 la Cluj-Napoca

  • Abonament - 100 lei
  • Bilet pe zi - 45 lei

Program Transilvania Jazz Festival 2019:

Vineri, 8 noiembrie

  • Ora 19:00 – Omri Mor Trio

Sâmbătă, 9 noiembrie

Ora 19:00 – Adi Stoenescu Group

Ora 20:30 – Yves Theiler Trio

Duminică, 10 noiembrie

Ora 19:00 – Tarek Yamani Trio

Omri Mor Trio

Cu un repertoriu muzical care pleacă de la muzica clasică și ajunge la jazz, trecând prin muzica Andaluză, Latino și Afro-Cubaneză, Omri Mor improvizează și combină elemente într-un mod organic, creând cu success un nou limbaj muzical care hipnotizează publicul. Omri va veni la Cluj însoțit de Karim Ziad, toboșar râvnit pe scenele de world music și de jazz deopotrivă, o personalitate muzicală autentică, cu un stil inconfundabil, care îmbină libertatea jazzului și muzicile populare tradiționale pe care le iubește.

Formula este completată de contrabasistul sud-african-israelian, Gilad Abro. Gilad lucrează și concertează cu cele mai importante trupe de jazz din Israel, precum Daniel Zamir, Amos Hoffman, Ilan Salem, Gilad Hekselman, Shai Maestro, Yotam Silberstein.

Adi Stoenescu Group

Adi Stoenescu Group reunește patru muzicieni din țări diferite, și anume: Paolo Profeti (saxofon, RO-IT), Michael Acker (contrabas, RO), Borislav Petrov (tobe, BG) și Adi Stoenescu (pian electric, RO). Materialul muzical pe care cei patru îl vor prezenta publicului Transilvania Jazz Festival este complet original și este alcătuit din compozițiile lui Adi Stoenescu. Instrumentația este electro-acustică (pianul fiind singurul element electric), iar limbajul muzical al grupului este unul apropiat de cel al jazzului tradițional. Deși piesele conțin și numeroase elemente indie, pop și rock, punctul de referință rămâne cel dat de improvizație și de interacțiunea spontană a instrumentiștilor.

Yves Theiler Trio

Pianistul Yves Theiler este unul dintre cele mai semnificative personaje din jazzul contemporan european. Cu rădăcini puternice în tradiția jazzului, alăturate dorinței îndrăznețe de a experienta, trioul lui Theiler se distinge prin improvizație și compoziție. Yves Theiler Trio, proiectul din care fac parte și bateristul Lukas Mantel și contrabasistul Luca Sisera, aduce în fața auditorului o muzică în care se împletesc furorile improvizaționale și rigoarea compozițională, calculul și libertatea, într-o formă modernă care surprinde plăcut noul curent al jazzului.

Tarek Yamani Trio

Născut și crescut la Beirut, Tarek se dedică explorării relațiilor dintre jazzul afro-american și muzica arabă clasică, evidente în al doilea album „Lisan Al Tarab: concepții de jazz în arabă clasică” și în noul său album „Peninsular”, care îmbină jazzul cu ritmurile din Peninsula Arabică. Va cânta la Cluj în compania a doi muzicieni italieni, Ugo Alunni și Igor Spallati, continuând să evidențieze universalitatea limbajului muzical. Acest accent pus pe caracterul intercultural al creativității, în special cel spontan, face ca incursiunile sale în fuziune să aibă un succes răsunător.

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE