Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Transilvania Jazz Festival 2019 la Sala Radio din Cluj Napoca

Transilvania Jazz Festival 2019 Raportează erori Data: vineri, 8 noiembrie 2019- duminică, 10 noiembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Cea de-a 13-a ediție a festivalului Transilvania Jazz Festival aduce la Sala Radio din Cluj muzicieni de excepție din jazzul internațional, între 8 și 10 noiembrie. Cele trei seri de festival reunesc în fața publicului artiști din Israel, Franța, Italia, Elveția, Liban, Bulgaria și România.

Bilete Transilvania Jazz Festival 2019 la Cluj-Napoca

  • Abonament - 100 lei
  • Bilet pe zi - 45 lei

Program Transilvania Jazz Festival 2019:

Vineri, 8 noiembrie

  • Ora 19:00 – Omri Mor Trio

Sâmbătă, 9 noiembrie

Ora 19:00 – Adi Stoenescu Group

Ora 20:30 – Yves Theiler Trio

Duminică, 10 noiembrie

Ora 19:00 – Tarek Yamani Trio

Omri Mor Trio

Cu un repertoriu muzical care pleacă de la muzica clasică și ajunge la jazz, trecând prin muzica Andaluză, Latino și Afro-Cubaneză, Omri Mor improvizează și combină elemente într-un mod organic, creând cu success un nou limbaj muzical care hipnotizează publicul. Omri va veni la Cluj însoțit de Karim Ziad, toboșar râvnit pe scenele de world music și de jazz deopotrivă, o personalitate muzicală autentică, cu un stil inconfundabil, care îmbină libertatea jazzului și muzicile populare tradiționale pe care le iubește.

Formula este completată de contrabasistul sud-african-israelian, Gilad Abro. Gilad lucrează și concertează cu cele mai importante trupe de jazz din Israel, precum Daniel Zamir, Amos Hoffman, Ilan Salem, Gilad Hekselman, Shai Maestro, Yotam Silberstein.

Adi Stoenescu Group

Adi Stoenescu Group reunește patru muzicieni din țări diferite, și anume: Paolo Profeti (saxofon, RO-IT), Michael Acker (contrabas, RO), Borislav Petrov (tobe, BG) și Adi Stoenescu (pian electric, RO). Materialul muzical pe care cei patru îl vor prezenta publicului Transilvania Jazz Festival este complet original și este alcătuit din compozițiile lui Adi Stoenescu. Instrumentația este electro-acustică (pianul fiind singurul element electric), iar limbajul muzical al grupului este unul apropiat de cel al jazzului tradițional. Deși piesele conțin și numeroase elemente indie, pop și rock, punctul de referință rămâne cel dat de improvizație și de interacțiunea spontană a instrumentiștilor.

Yves Theiler Trio

Pianistul Yves Theiler este unul dintre cele mai semnificative personaje din jazzul contemporan european. Cu rădăcini puternice în tradiția jazzului, alăturate dorinței îndrăznețe de a experienta, trioul lui Theiler se distinge prin improvizație și compoziție. Yves Theiler Trio, proiectul din care fac parte și bateristul Lukas Mantel și contrabasistul Luca Sisera, aduce în fața auditorului o muzică în care se împletesc furorile improvizaționale și rigoarea compozițională, calculul și libertatea, într-o formă modernă care surprinde plăcut noul curent al jazzului.

Tarek Yamani Trio

Născut și crescut la Beirut, Tarek se dedică explorării relațiilor dintre jazzul afro-american și muzica arabă clasică, evidente în al doilea album „Lisan Al Tarab: concepții de jazz în arabă clasică” și în noul său album „Peninsular”, care îmbină jazzul cu ritmurile din Peninsula Arabică. Va cânta la Cluj în compania a doi muzicieni italieni, Ugo Alunni și Igor Spallati, continuând să evidențieze universalitatea limbajului muzical. Acest accent pus pe caracterul intercultural al creativității, în special cel spontan, face ca incursiunile sale în fuziune să aibă un succes răsunător.

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE