Urmărește-ne în Social Media

clasica, jazz

Traffic Strings - Perpetuum Jazz

Poster eveniment Traffic Strings - Perpetuum Jazz

Ritmurile americane de jazz, cât și cele românești vor fi aduse în prim-plan într-o inedită sonoritate de Traffic Strings în concertul Perpetuum Jazz, ce va avea loc pe 3 iulie în Piața Mare din Sibiu.

Accesul la eveniment este gratuit

Armoniile specifice, cât și complexitatea ritmică ce caracterizează muzica de jazz, vor fi aduse în lumină prin intermediul unor lucrări compuse de mari nume ale jazz-ului american - Herbie Hancock, Wayne Shorter, John Coltrane, Chick Corea și alții, cât și piese cu influențe sonore românești ce vor fi prezentate în premieră pe scena festivalului organizat de Filarmonica de Stat Sibiu.

Într-o provocare atât pentru membrii trupei și deopotrivă pentru auditori, Perpetuum Jazz combină sonoritățile naiului și ale instrumentelor cu coarde, împreună cu cele ale pianului și percuției care se vor împleti, în dorința de a inova, într-un mix inedit orchestrat în versiunea pentru Traffic Strings de Lucian Moraru, inițiatorul trupei.

Pe scenă vor urca Gabriel Gheorghe – vioara întâi, George Preotu – vioara a doua, Lucian Moraru – violă, Constantin Borodin– violoncel, Săndel Smărăndescu – contrabas, Vasile Răducu – nai, Cătălin Răducanu – pian şi Bogdan Constantin – percuție.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 iunie 2020. Ref #133689

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.