Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

Traffic Strings la Sala Radio

Raportează erori Data: duminică, 18 octombrie 2020Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Radio,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Traffic Strings va susține un concert la Sala Radio din București pe 18 octombrie 2020. Programul concertului va însuma unele din cele mai cunoscute şi mai sensibile pagini muzicale, deja apartenențe memoriei afective a consumatorilor de muzica bună din orice generație.

Bilete concert Traffic Strings la Sala Radio

  • Super VIP - 150 lei
  • VIP - 90 lei
  • Categoria 1 - 85 lei
  • Categoria 2 - 75 lei
  • Categoria 3 - 65 lei
  • Categoria 4 - 40 lei

Pe parcursul a două ore, auditorii vor fi purtați într-o călătorie prin diverse stiluri și epoci muzicale, de la muzică clasică până la tango jazz și world, toate acestea realizate prin combinația originală de instrumente și o abordarea inedită pe care grupul Traffic Strings o aplică de fiecare dată materialului sonor pe care îl abordează. Sonoritățile naiului și ale instrumentelor de coarde, împreună cu cele ale pianului și percuției se vor împleti, în dorința de a inova, într-un mix inedit orchestrat într-o versiune proprie de fondatorul și producătorul grupului, Lucian Moraru.

Traffic Strings înseamnă: Alexandru Marian (vioară), Andrei Stanciu (vioară), Lucian Moraru (violă), Bogdan Popa (violoncel), Săndel Smărăndescu (contrabas), Cătălin Răducanu (pian), Vasile Răducu (nai).

Vezi mai multe știri și materiale despre Traffic Strings

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE