Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Traffic Strings la Sala Radio

Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: duminică, 18 octombrie 2020Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Radio,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Concertul Traffic Strings de la Sala Radio a fost ANULAT!

Traffic Strings va susține un concert la Sala Radio din București pe 18 octombrie 2020. Programul concertului va însuma unele din cele mai cunoscute şi mai sensibile pagini muzicale, deja apartenențe memoriei afective a consumatorilor de muzica bună din orice generație.

Bilete concert Traffic Strings la Sala Radio

  • Super VIP - 150 lei
  • VIP - 90 lei
  • Categoria 1 - 85 lei
  • Categoria 2 - 75 lei
  • Categoria 3 - 65 lei
  • Categoria 4 - 40 lei

Pe parcursul a două ore, auditorii vor fi purtați într-o călătorie prin diverse stiluri și epoci muzicale, de la muzică clasică până la tango jazz și world, toate acestea realizate prin combinația originală de instrumente și o abordarea inedită pe care grupul Traffic Strings o aplică de fiecare dată materialului sonor pe care îl abordează. Sonoritățile naiului și ale instrumentelor de coarde, împreună cu cele ale pianului și percuției se vor împleti, în dorința de a inova, într-un mix inedit orchestrat într-o versiune proprie de fondatorul și producătorul grupului, Lucian Moraru.

Traffic Strings înseamnă: Alexandru Marian (vioară), Andrei Stanciu (vioară), Lucian Moraru (violă), Bogdan Popa (violoncel), Săndel Smărăndescu (contrabas), Cătălin Răducanu (pian), Vasile Răducu (nai).

Vezi mai multe știri și materiale despre Traffic Strings

Calendar concerte

<< dec. 2020 >>
lmmjvsd
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE