Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

TR/ST la Form Space Club

Raportează erori

EVENIMENT ANULAT

Data: joi, 22 octombrie 2020Ora de incepere: 21:00 Loc:
Form Space Club,
Cluj-Napoca
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Concertul TR/ST din Control a fost ANULAT! Vom reveni cu detalii pe măsură ce vor fi oferite de organizatori.

TR/ST va susține un concert în Form Space pe 22 octombrie, evenimentul fiind reprogramat din primăvara lui 2020 din cauza pandemiei COVID-19.  Noua dată este temporară. Această dată nu este stabilită oficial și nu este data FINALĂ. Revenim cu data oficială curând!

TR/ST este proiectul canadianului Robert Alfons.Deși inițial un duo creat din el și Maya Postepski (Austra), aceasta a părăsit proiectul după lansarea primului album, TRST (2012).

Bilete concert TR/ST la Form Space

  • Acces General - 42,38 lei

Prin creațiile sale, Alfons reușește să schițeze atmosfera artificială, dar întunecată a nopților în cluburi obscure, angoasa și pierderea în propriul sine pe ringul de dans. Primul album este puternic influențat de valențe electro-goth, o ploaie de synthuri și elemente trance, reușind să atragă lauda unor critici internaționali ca Pitchfork, VICE sau The Guardian UK.

Cel de-al doilea album, "Joyland" (2014) s-a îndepărtat de atmosfera lugubră schițată de albumul anterior. Îmbrăcând un înveliș sonor mai luminos, nu renunță la frumoasele rădăcini synth și analog. Albumul este o bijuterie a genului, puternic încărcat de melodrama sexuală și reverie electronică.

În 2019, a fost lansat cel de-al treilea material discografic, "The Destroyer" (Part 1) în luna aprilie și "The Destroyer" (Part 2) în noiembrie.

Vezi mai multe știri și materiale despre TR/ST

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE