Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

TR/ST la Form Space Club

Raportează erori

EVENIMENT REPROGRAMAT

Data: joi, 22 octombrie 2020Ora de incepere: 21:00 Loc:
Form Space Club,
Cluj-Napoca
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

TR/ST va susține un concert în Form Space pe 22 octombrie, evenimentul fiind reprogramat din primăvara lui 2020 din cauza pandemiei COVID-19.  Noua dată este temporară. Această dată nu este stabilită oficial și nu este data FINALĂ. Revenim cu data oficială curând!

TR/ST este proiectul canadianului Robert Alfons.Deși inițial un duo creat din el și Maya Postepski (Austra), aceasta a părăsit proiectul după lansarea primului album, TRST (2012).

Bilete concert TR/ST la Form Space

  • Acces General - 42,38 lei

Prin creațiile sale, Alfons reușește să schițeze atmosfera artificială, dar întunecată a nopților în cluburi obscure, angoasa și pierderea în propriul sine pe ringul de dans. Primul album este puternic influențat de valențe electro-goth, o ploaie de synthuri și elemente trance, reușind să atragă lauda unor critici internaționali ca Pitchfork, VICE sau The Guardian UK.

Cel de-al doilea album, "Joyland" (2014) s-a îndepărtat de atmosfera lugubră schițată de albumul anterior. Îmbrăcând un înveliș sonor mai luminos, nu renunță la frumoasele rădăcini synth și analog. Albumul este o bijuterie a genului, puternic încărcat de melodrama sexuală și reverie electronică.

În 2019, a fost lansat cel de-al treilea material discografic, "The Destroyer" (Part 1) în luna aprilie și "The Destroyer" (Part 2) în noiembrie.

Vezi mai multe știri și materiale despre TR/ST

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE