Urmărește-ne în Social Media

rock

Toulouse Lautrec

Poster eveniment Toulouse Lautrec

Formația Toulouse Lautrec susține un concert în Euphoria Music Hall pe 23 ianuarie 2014, în cadrul turneului Extraordinar. Numele turneului este dat de cel de-al doilea album de studio al trupei lansat în octombrie 2013. Single-ul de promovare beneficiază de un videoclip ce poate fi urmărit aici.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 ianuarie 2014. Ref #64775

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.