Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Tothem la Ageless Club

Tothem Raportează erori Data: sâmbătă, 23 iunie 2012Ora de incepere: 20:30 Loc:
Ageless Club,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Ageless Club inaugurează seria de concerte cu trupe internaționale și vă invită sâmbătă, 23 iunie, ora 20:30, la un concert în premieră în România susținut de binecunoscuta trupă italiană Tothem.

Trupa Tothem din Italia este un nume binecunoscut al scenei de metal italienesc. Tothem pregătesc un show de anvergură la București, pentru a marca prima întâlnire cu numeroșii lor fani din România.

 Tothem

Tothem

Componență:

  • Roslen (voce)
  • Black Cyrill (chitara si backing vocals)
  • Marco (pian, orga si synth-laptop)
  • Leo (chitara bass)
  • Andrea The Joker (baterie si percutie)

Tothem va urca pe scena de la Ageless Club avându-i ca invitați pe binecunoscuții muzicieni din zona melodic-symphonic-folk metal românească: Inopia, Monarchy și An Theos.

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE