Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Kimbra
Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence

Tom Odell la Arenele Romane

Raportează erori Data: sâmbătă, 16 februarie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Arenele Romane,
București 27418
Organizator: BestMusic Live Concerts

Tom Odell revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane (cort încălzit) pe 16 februarie 2019. În deschidere va cânta Tom Speight.

Bilete concert Tom Odell la Arenele Romane

  • Acces General (presale) - 119 lei
  • Golden Circle - în fața scenei (presale) - 189 lei - SOLD OUT

În ziua concertului, prețurile biletelor vor fi următoarele: 130 lei - Acces General și 200 lei - Golden Circle (în fața scenei).

Program concert Tom Odell la Arenele Romane:

19:00 - Deschiderea porților

20:00 - 20:30 - Tom Speight

21:00 - 23:00 - Tom Odell

Reguli de acces:

  • Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00, iar concertele încep la ora 20:00.
  • Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 19:00, dar puteți veni la orice ora doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.
  • Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brățară specială cu care pot intra și în zona de Acces General.
  • Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de cel putin unul dintre părinti, la rândul său posesor al unui bilet valid. Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
  • Minorilor cu vârsta sub 14 ani li se va permite accesul în zona de concert doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult și ambii sunt posesori ai unor bilete valide.

În incinta perimetrului de concert NU va fi permis accesul cu:

  • accesul cu animale, cu arme sau obiecte periculoase, accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival, accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel, umbrele, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Tom Odell este un muzician britanic, care a impresionat prin baladele sale indie pop. Și-a început cariera muzicală în 2012. EP-ul "Songs from Another Love", a fost lansat în același an, iar piesa "Another Love" a ajuns rapid în fruntea topurilor muzicale. În același timp, piesa a cucerit inimile a milioane de fani, astfel că Tom Odell și-a construit un fanbase solid încă de la începutul carierei. Albumul de debut "Long Way Down" a fost lansat pe 23 iunie 2013, fiind clasat pe primul loc în topurile din Marea Britanie. A urmat apoi discul "Wrong Crowd" (2016). În octombrie, Tom Odell va lansa al treilea album de studio din cariera sa, "Jubilee Road". Prima piesa extrasă de pe viitorul material, "If You Wanna Love Somebody" a fost lansată pe 24 iunie, iar videoclipul a depățit pragul de 1 milion de vizualizări pe YouTube.

Până în prezent, Tom Odell a urcat pe scena unor festivaluri precum Glastonbury, T in the Park, Pinkpop, Untold, Awake, Exit Festival, Summer Well sau Lowlands.

Tom Speight este un artist care vine din capitala Regatului Unit și abordează un mix de folk și post-pop. Tom își compune în întregime piesele, însă talentul său a atras atenția și altor trupe de folk-indie pentru care a compus sau cu care a împărțit scena.

În prima parte a anului 2016 a lansat materialul de debut, EP-ul "Falling", iar spre finalul aceluiași an a mai lansat un EP intitulat "Love". Până acum Tom a lansat doar EP-uri, însă anul acesta urmează să apară și primul album al artistului londonez.

Vezi mai multe știri și materiale despre Tom Odell

Calendar concerte

<< sept. 2019 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE