Urmărește-ne în Social Media

pop

Tom Odell

Poster eveniment Tom Odell

Vezi poze de la acest eveniment

Tom Odell revine în România cu un concert ce va avea loc la Arenele Romane (cort încălzit) pe 16 februarie 2019. În deschidere va cânta Tom Speight.

Bilete concert Tom Odell la Arenele Romane

  • Acces General (presale) - 119 lei
  • Golden Circle - în fața scenei (presale) - 189 lei - SOLD OUT

În ziua concertului, prețurile biletelor vor fi următoarele: 130 lei - Acces General și 200 lei - Golden Circle (în fața scenei).

Program concert Tom Odell la Arenele Romane:

19:00 - Deschiderea porților

20:00 - 20:30 - Tom Speight

21:00 - 23:00 - Tom Odell

Reguli de acces:

  • Porțile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00, iar concertele încep la ora 20:00.
  • Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) și fiecare categorie de bilet va avea câte un coridor special. Accesul se face începând cu ora 19:00, dar puteți veni la orice ora doriți să vedeți trupele preferate, porțile fiind deschise până la finalul concertului.
  • Accesul în perimetrul evenimentului este permis pe bază de bilet valid. Odată intrați în incinta Arenelor Romane, nu puteți părăsi locația decât în caz de urgență. În caz contrar va trebui să cumpărați un alt bilet. Posesorii de bilete Golden Circle vor primi o brățară specială cu care pot intra și în zona de Acces General.
  • Accesul copiilor sub 7 ani NU este gratuit și este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de cel putin unul dintre părinti, la rândul său posesor al unui bilet valid. Vă recomandăm să aduceți căști speciale pentru protecția auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
  • Minorilor cu vârsta sub 14 ani li se va permite accesul în zona de concert doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult și ambii sunt posesori ai unor bilete valide.

În incinta perimetrului de concert NU va fi permis accesul cu:

  • accesul cu animale, cu arme sau obiecte periculoase, accesul cu alcool sau alte băuturi și alimente din exteriorul zonei de festival, accesul cu materiale inflamabile, canistre pe gaz sau mașini de gătit de orice fel, umbrele, aparate foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale.

Tom Odell este un muzician britanic, care a impresionat prin baladele sale indie pop. Și-a început cariera muzicală în 2012. EP-ul "Songs from Another Love", a fost lansat în același an, iar piesa "Another Love" a ajuns rapid în fruntea topurilor muzicale. În același timp, piesa a cucerit inimile a milioane de fani, astfel că Tom Odell și-a construit un fanbase solid încă de la începutul carierei. Albumul de debut "Long Way Down" a fost lansat pe 23 iunie 2013, fiind clasat pe primul loc în topurile din Marea Britanie. A urmat apoi discul "Wrong Crowd" (2016). În octombrie, Tom Odell va lansa al treilea album de studio din cariera sa, "Jubilee Road". Prima piesa extrasă de pe viitorul material, "If You Wanna Love Somebody" a fost lansată pe 24 iunie, iar videoclipul a depățit pragul de 1 milion de vizualizări pe YouTube.

Până în prezent, Tom Odell a urcat pe scena unor festivaluri precum Glastonbury, T in the Park, Pinkpop, Untold, Awake, Exit Festival, Summer Well sau Lowlands.

Tom Speight este un artist care vine din capitala Regatului Unit și abordează un mix de folk și post-pop. Tom își compune în întregime piesele, însă talentul său a atras atenția și altor trupe de folk-indie pentru care a compus sau cu care a împărțit scena.

În prima parte a anului 2016 a lansat materialul de debut, EP-ul "Falling", iar spre finalul aceluiași an a mai lansat un EP intitulat "Love". Până acum Tom a lansat doar EP-uri, însă anul acesta urmează să apară și primul album al artistului londonez.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 februarie 2019. Ref #115107

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.