Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b

Tom Jones

Poster eveniment Tom Jones

Tom Jones revine în România, cu ocazia turneului "Ages and Stages". Muzicianul va susține un concert pe 18 iunie la Sala Palatului. Sir Tom și-a consolidat locul în istoria muzicii ca unul dintre cei mai de succes artiști ai tuturor timpurilor. Continuă să fie o forță de neoprit în lumea muzicii și moștenirea sa va fi una durabilă, de care se vor bucura și generațiile viitoare.

Bilete concert Tom Jones la Sala Palatului

  • Cat A - 449 lei - sold out
  • Cat B - 379 lei - sold out
  • Cat C - 309 lei - sold out
  • Cat D - 279 lei

Tom Jones și-a început cariera muzicală ca membru într-o trupă locală numită The Senators. Ulterior, a format propriul grup, intitulat Tom Jones and the Squires, susținând numeroase concerte în cluburi și pub-uri. Mai târziu, a semnat cu Decca Records la Londra, dând startul unei cariere de succes și obținând faima internațională, cu piese precum "It’s Not Unusual", "What’s New Pussycat?", "Delilah" și "Green, Green Grass of Home".

Jones a fost întotdeauna interesat de diversitatea muzicală, ceea ce l-a determinat să lucreze cu zeci de colaboratori emblematici de-a lungul anilor, de la Stevie Wonder și Aretha Franklin până la Van Morrison, Dolly Parton și Ed Sheeran.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iunie 2023. Ref #152609

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.