Urmărește-ne în Social Media

pop

Tom Jones

Poster eveniment Tom Jones

Vezi poze de la acest eveniment

Tom Jones va concerta în premieră la Cluj-Napoca pe 26 iunie 2019. Evenimentul se va desfășura la Sala Polivalenta BT Arena, fiind organizat de Emagic. Show-ul va include cele mai cunoscute hituri, precum: "It's Not Unusual", "Kiss", "Delilah", "I'll never fall In Love Again" și "If I Only Knew". Tom Jones va interpreta și piese de pe cele mai recente albume: "Long Lost Suitcase", "Spirit In The Room" și "Praise & Blame".

Bilete concert Tom Jones la Cluj-Napoca, 2019

Biletele s-au pus în vânzare la prețuri ce pornesc de la 145 de lei (taxe incluse):

  • TEREN VIP - 475 lei (427,5 lei + taxe)
  • TRIBUNA 1 - 395 lei (355,5 lei + taxe)
  • TEREN PREMIUM - 345 lei (310,5 lei + taxe)
  • TRIBUNA 2 - 285 lei (256,5 lei + taxe)
  • TRIBUNA 3 - 225 lei (202,5 lei + taxe)
  • TRIBUNA 4 - 145 lei (130.5 lei + taxe) - SOLDOUT

RECOMANDĂRI TOM JONES:
TOP 5 Cele mai îndrăgite melodii cântate de Sir Tom Jones
Vezi galeria de poze de la concertul Tom Jones de la Sala Palatului din 2013

Sir Tom Jones este un artist complet, care a explorat multe genuri muzicale si preferintele unui public la fel de divers si eclectic. Cu o cariera muzicala de peste cinci decenii, Tom Jones este o forta in lumea muzicala, castigand admiratia criticilor atat pentru show-urile live desavarsite, cat si pentru cele peste 40 de albume inregistrate. De-a lungul carierei, Tom Jones a castigat numeroase distinctii muzicale, iar in 2006 a fost investit la rangul de cavaler de catre regina Marii Britanii, fiind invitat sa concerteze la Palatul Buckingham cu ocazia celebrarii Jubileului de Diamant.

Anul 2010 a marcat lansarea albumului “Praise & Blame”, ce contine exclusiv cantece inregistrate live in celebrul studio al lui Peter Gabriel. Albumul este o intoarcere la origini si a fost produs de Ethan Johns (Kings of Leon, Ryan Adams, Ray LaMontagne, Laura Marling, Paolo Nutini). In anul 2012 a urmat lansarea albumului “Spirit In The Room”, cu piese scrise de muzicieni celebri, precum Richard Thompson, Leonard Cohen, Paul Simon sau Paul McCartney, rezultand un mix de naturalete, simplitate si muzica soul.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 iunie 2019. Ref #119686

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.