Urmărește-ne în Social Media

rock, electronica

Tiny Fingers

Poster eveniment Tiny Fingers

Pe 18 februarie, în premieră în România, ajunge grupul israelian Tiny Fingers, cu un concert ce are loc în Club Control. Evenimentul face parte din seria de concerte Jazz Nouveau.

Bilete concert Tiny Fingers în Club Control

  • Acces General - 35 lei

Tiny Fingers se remarcă prin show-urile futuriste, o experiență sonică și vizuală grandioasă ce lasă publicul mereu dornic de mai mult. Cu un mix  de post-rock, rock psihedelic, muzică electronică și jazz, Tiny Fingers concertează intensiv  în special în Europa și Asia, dar nu-și neglijează sesiunile de înregistrări, dovadă stând albumele excelent primite de public și critici: "Massive Fingers Spacetrip" (2011), "Foreign Telegrams" (2011), "Megafauna" (2012), "We are being held by the Dispatcher" (2013), "The Fall" (2015) și "Dawn" (2017), cel din urmă inspirat din muzica lui Miles Davis și Sun RA.

Grupul a deschis concertele unor grupuri precum The Mars Volta și a urcat pe scenele unor festivaluri internaționale celebre: Fusion Festival (Germania), Liverpool Sound City (UK), Exit (Serbia), Zhangbei Festival, SOTX (China), Spring Scream Festival (Taiwan), Mighty Sounds (Cehia).

Jazz Nouveau este o serie de concerte organizate de Control Club în colaborare cu Twin Arts, care își propune să aducă în atenția publicului bucureștean artiști locali și internaționali aflați din punct de vedere stilistic la confluența dintre jazz și alte genuri muzicale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 ianuarie 2019. Ref #120467

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.