Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Timișoara Jazz Festival 2019 la Filarmonica Banatul din Timișoara

Raportează erori Data: duminică, 10 noiembrie 2019- marți, 12 noiembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Timișoara Jazz Festival revine cu cea de-a XI-a ediție, eveniment ce va avea loc la Filarmonica Banatul în perioada 10-12 noiembrie 2019. Festivalul va aduce pe scenă artiști de mare clasă, cu albume scoase de cele mai importante case de discuri, muzicieni talentați și interpreți a căror carieră însumează numeroase apariții pe scenele muzicale.

Bilete Timișoara Jazz Festival 2019

  • Abonament - 150 lei
  • Bilet pentru o zi - 60 lei

Timișoara Jazz Festival Ediția a XI-a se va deschide la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul cu Thomas Strønen's Time Is A Blind Guide, un cvintet format din muzicieni de mare clasă, care, în jurul celebrului percuționist Thomas Strønen, vor prezenta cel mai nou proiect al lor.

Al doilea concert al serii va fi susținut de grupul Red Kite din Norvegia. Membrii cvartetului vor prezenta un proiect de forță, la granița dintre jazz, rock și muzică progresivă. Vor cânta în următoarea componență: Even Helte Hermansen (chitară), Trond Frønes (bas), Bernt André Moen (clape) și Torstein Lofthus (baterie).

Pe 11 noiembrie, tot la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, seara va fi deschisă de grupul Fish In Oil din Serbia. Vor urca pe scenă: Veljko Nikolić - Papa Nik - percuție, Tom Fedja Franklin - tobe, Branislav Radojković - chitară bas, contrabas, Bratislav Radovanović - chitară, Dusan Petrović - saxofon.

Va încheia seara Sinikka Langeland - Sauna Cathedral, un grup norvegiano-finlandez format din cei mai importanți muzicieni scandinavi.

În ultima seară a festivalului, la Club Escape Underground Hub, se va desfășura concertul susținut de Daniel Dorobanțu & Petre Ionuțescu. Proiectul pe care îl vor prezenta se numește "Gărâna Sessions" și se va constitui ca avanpremieră a lansării albumului de vinil al grupului care se va numi: "Live at Gărâna Jazz Festival - 2019". Va fi un concert multi-media, cu proiecții de film și lumini inteligente, cu elemente vizuale de cea mai nouă generație.

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE