Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Timișoara Jazz Festival 2019 la Filarmonica Banatul din Timișoara

Raportează erori Data: duminică, 10 noiembrie 2019- marți, 12 noiembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Timișoara Jazz Festival revine cu cea de-a XI-a ediție, eveniment ce va avea loc la Filarmonica Banatul în perioada 10-12 noiembrie 2019. Festivalul va aduce pe scenă artiști de mare clasă, cu albume scoase de cele mai importante case de discuri, muzicieni talentați și interpreți a căror carieră însumează numeroase apariții pe scenele muzicale.

Bilete Timișoara Jazz Festival 2019

  • Abonament - 150 lei
  • Bilet pentru o zi - 60 lei

Timișoara Jazz Festival Ediția a XI-a se va deschide la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul cu Thomas Strønen's Time Is A Blind Guide, un cvintet format din muzicieni de mare clasă, care, în jurul celebrului percuționist Thomas Strønen, vor prezenta cel mai nou proiect al lor.

Al doilea concert al serii va fi susținut de grupul Red Kite din Norvegia. Membrii cvartetului vor prezenta un proiect de forță, la granița dintre jazz, rock și muzică progresivă. Vor cânta în următoarea componență: Even Helte Hermansen (chitară), Trond Frønes (bas), Bernt André Moen (clape) și Torstein Lofthus (baterie).

Pe 11 noiembrie, tot la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul, seara va fi deschisă de grupul Fish In Oil din Serbia. Vor urca pe scenă: Veljko Nikolić - Papa Nik - percuție, Tom Fedja Franklin - tobe, Branislav Radojković - chitară bas, contrabas, Bratislav Radovanović - chitară, Dusan Petrović - saxofon.

Va încheia seara Sinikka Langeland - Sauna Cathedral, un grup norvegiano-finlandez format din cei mai importanți muzicieni scandinavi.

În ultima seară a festivalului, la Club Escape Underground Hub, se va desfășura concertul susținut de Daniel Dorobanțu & Petre Ionuțescu. Proiectul pe care îl vor prezenta se numește "Gărâna Sessions" și se va constitui ca avanpremieră a lansării albumului de vinil al grupului care se va numi: "Live at Gărâna Jazz Festival - 2019". Va fi un concert multi-media, cu proiecții de film și lumini inteligente, cu elemente vizuale de cea mai nouă generație.

Calendar concerte

<< sept. 2020 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE