Urmărește-ne în Social Media

electronica

Thy Veils

Poster eveniment Thy Veils

Thy Veils revine în fața publicului cu un concert ce va avea loc la Control pe 18 noiembrie 2022. Membrii trupei vă invită la un concert inedit în care puteți descoperi, explora și cartografia rezonanța și imaginile unui întreg univers.

În deschiderea evenimentului și pentru prima dată live în București, vocalista și producătoarea Alira Mun va susține o reprezentație live, în care vor fi expuse publicului noile sale directii creative, printre care și cel mai recent single, "Eclipsa".

Bilete Thy Veils la Control

  • Acces General - 50 lei

Cu o activitate de peste 27 de ani, Thy Veils este un organism într-o continuă expansiune a viziunii și exprimării artistice. Consacrați ca o voce coerentă în peisajul muzical autohton, Thy Veils s-a manifestat artistic cuprinzând o paletă largă de public. Până în acest moment, proiectul timișorean a lansat 7 albume de studio, 4 producții înregistrate live, numeroase single-uri, un DVD cu eseuri video non-narative, artă video pentru spectacole live și instalații video, muzică pentru film și dans contemporan. O discografie ce se înfățișează sub forma unei enciclopedii complexe a muzicii electronice ce introduce ascultătorul în sfere ce țin de futurewave, neoclasic, EDM sau nu jazz.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 noiembrie 2022. Ref #151304

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.