Urmărește-ne în Social Media

rock

Three Days Grace

Poster eveniment Three Days Grace

Canadienii de la Three Days Grace revin în Romania la cinci ani după ce au fost headlinerii Shine Festival. Trupa va cânta pe 2 octombrie la Arenele Romane din București în aer liber.

Bilete concert Three Days Grace la Arenele Romane

Biletele se pun în vânzare începând cu 31 martie și vor avea următoarele prețuri:

 • Premium (cu loc) - 159 lei earlybird, 179 lei presale și 200 la intrare
 • Teren (fără loc, în fața scenei) - 129 lei earlybird, 149 presale și 180 la intrare
 • Acces General (cu loc) - 99 lei earlybird, 119 lei presale și 140 lei la intrare

Info acces:

 • Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
 • Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.
 • Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
 • La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.
 • Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.
 • Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.
 • Organizatorii vor amenaja suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Aceștia recomandă totuși să veniți la concert din timp. Este normal ca la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scena a trupei, când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert.
 • Accesul cu umbrele este interzis.

După două decenii în care au devenit trupa simbol a rockului alternative din Canada, Three Days Grace se mândrește cu numeroase discuri de Platină câștigate în mod special pentru primele trei albume care le-au definit cariera: "Three Days Grace" (2003), "One-X" (2006) și "Life Starts Now" (2009). Pe data de 6 mai, formația va lansa un nou material discografic intitulat "Explosions".

Muzica trupei Three Days Grace este cunoscută în toată lumea datorita unor single-uri precum "Painkiller", "Riot", "Pain" sau "I Hate Everything About You".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 martie 2022. Ref #145987

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.