Urmărește-ne în Social Media

electronica, world music

Thievery Corporation

Poster eveniment Thievery Corporation

Thievery Corporation revine în România cu un concert ce va avea loc pe 16 iulie la Arenele Romane din București. Este un duo ce și-a început activitatea în 1995, la Eighteenth Street Lounge din Washington D.C. Cei doi membri fondatori, Rob Garza și Eric Hilton, au reușit să combine dragostea pentru bossa nova, jazz, electro și dub într-un stil muzical aparte. Treptat, în compozițiile lor au introdus și elemente de rap, reggae, muzica indiana sau trip hop.

Bilete concert Thievery Corporation la Arenele Romane

  • Premium (cu loc în zonele K si E) - 249 lei în earlybird, 269 lei în presale și 300 la intrare
  • Teren (pe teren, fără loc, în fața scenei) - 189 lei în earlybird, 209 în presale și 250 la intrare
  • Acces General (cu loc în Arenă) - 139 lei în earlybird, 159 lei în presale și 200 lei la intrare

Info bilete:

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agenției de ticketing.

Copiii sub 10 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Thievery Corporation au devenit cunoscuți când o piesă le-a fost inclusă pe una din compilațiile renumiților DJi și producători Kruder & Dorfmaister, și au atins faima mondială cu cel de-al treilea și cel mai popular album al lor - "The Richest Man in Babylon".

În toți acești ani de activitate, Thievery Corporation a rămas unul dintre cele mai populare proiecte associate cu muzica electronică, cu un stil ce îmbină elemente de dub, acid jazz, reggae, muzică clasică indiană, muzică din Orientul Mijlociu, hip hop, muzică electronică și muzică braziliană, inclusiv bossa nova. Inițial cunoscuți pentru muzica abstractă, instrumentală, clasificată undeva între trip-hop și jazz, sunetul Thievery Corporation s-a extins pe parcursul anilor, incluzând vocaliști și instrumente live.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 februarie 2024. Ref #158136

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.