Urmărește-ne în Social Media

rock

Therion

Poster eveniment Therion

Formația suedeză Therion revine în România în cadrul turneului "Leviathan II" cu un concert la Form Space din Cluj-Napoca pe 2 decembrie 2022. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Bilete concert Therion la Form Space

  • Earlybird - 119 lei
  • Presale - 139 lei
  • În ziua evenimentului - 150 lei

*taxă procesare bilet - 10 lei

**copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit - cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.

***copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

"Leviathan" este al 17-lea produs discografic al formației conduse de Christofer Johnsson, material ce a fost lansat pe data de 21.01.2021 prin Nuclear Blast Record din Germania.

Therion a fost dintotdeauna o trupă căreia i-au plăcut provocările, să exploreze noi căi, rămânând în același timp fideli valorilor muzicale de bază. Pentru cel de-al 17-lea album de studio, geniul Christofer Johnsson și colaboratorul său Thomas Vikström au creat ceva ce a fost anterior de neconceput pentru cei doi.

De-a lungul timpului, Therion a devenit sursă de inspiratie și simbol pentru multe trupe care au urmat-o în această direcţie. Munca asiduă a trupei - marcată de atitudinea fără compromisuri faţă de produsul muzical - şi-a gasit ecoul în fidelitatea şi entuziasmul ascultătorilor de muzica de pretutindeni, în aprecierile criticilor şi în respectul atras din partea altor mari formaţii internaţionale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 februarie 2022. Ref #145296

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.