Urmărește-ne în Social Media

rock

Therapy?

Poster eveniment Therapy?

Trupa irlandeză Therapy? va susține un concert în Quantic pe 28 mai 2022. Ești invitat să fredonezi unele dintre cele mai îndrăgite piese ale trupei. În deschidere vor cânta SPP - special guests cu un show de o oră.

Bilete concert Therapy? în Quantic

  • Earlybird - 99 lei - sold out
  • Presale - 109 lei
  • La intrare - 119 lei

Therapy? vine din Irlanda de Nord și s-a format în 1989. Până acum membrii trupei au lansat 15 materiale de studio și au vândut peste 2 milioane de albume în întreaga lume. Ca stil muzical pot fi încadrați la alternative rock având pe alocuri influențe de punk sau noise rock. În perioadele timpurii ale formației se pot distinge influențe de grunge sau chiar industrial.

Cel mai recent album de studio al trupei, "Cleave", a fost lansat în 2018, acesta fiind foarte bine primit atât de fani, cât și de critici, reușind să intre în top UK Albums.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 mai 2022. Ref #140431

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.