Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Raluka & Ana Baniciu - Connect-R și Alex Velea la "Te cunosc de undeva!"Raluka și Ana Baniciu au marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva!" Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz

ANULAT - The TROGGS și The Animals & Friends la Hard Rock Cafe

ANULAT - The TROGGS și The Animals & Friends Raportează erori Data: marți, 26 februarie 2013Ora de incepere: 21:00 Loc:
Hard Rock Cafe,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Rock Events readuce publicului român legendarele trupe britanice The Animals & friends și The Troggs, în concert la Hard Rock Cafe.

The Animals & friends, din nou la București

Trupa The Animals s-a înființat la începutul anilor 60 în Marea Britanie și a cunoscut o ascensiune spectaculoasă în topurile în întreaga lume cu hit-uri precum: “The House of the Rising Sun”, “We Gotta Get Out of This Place”, “Don’t Let Me Be Misunderstood”, “I Put a Spell On You”. În prezent The Animals mai are doar doi membri din componența originală - John Steel și Mickey Gallagher.

Componența The Animals & friends

  • John Steel, drums – The Animals
  • Mickey Gallagher, keyboards – The Blockheads, Paul McCartney, The Clash, Eurythmics
  • Peter Barton, vocal / bas – Boomtown Rats Roberts & Crowe – Wayne Fontana’s Mindbenders
  • John E. Williamson, vocal / guitar – Titanic

The Troggs în România

The Troggs este una din cele mai autentice trupe ale anilor '60 . 2012 marchează aniversarea a 45 de ani pentru unul dintre cele mai mari hit-uri "LOVE IS ALL AROUND".
Celebrii TheTroggs au fost întotdeauna amintiţi pentru acest imn al anilor '60, unul din multele lor hit-uri. Şi să nu uităm de "With A Girl Like You", "I Can't Control Myself", "Anyway That You Want Me", "Give It To Me" and "Love Is All Around", piese ce au adus trupei The Troggs aprecieri la nivel mondial.

The TROGGS (2012)

The TROGGS (2012)

Porecliţi de mulți ca fiind "pionierii punk rock-ului britanic", The Troggs au continuat să concerteze în stilul propriu, lipsit de compromisuri, un rock clasic de foarte bună calitate.
The Troggs au fost catalogaţi întotdeauna ca fiind o trupă controversată. Multe dintre albumele trupei au fost considerate prea sugestive pentru mase, și, prin urmare, interzise.
Unele formatii sau cantareti de garage rock si punk precum Iggy Pop, The Buzzcocks, The Ramones, MC5 spun ca au gasit inspiratie in sunetul formatiei "The Troggs". Melodii ale formatiei au fost folosite pe benzile sonore ale unor filme, de exemplu "Anyway That You Want Me" (in interpretarea formatiei "Spiritualized") in filmul "Me and You and Everyone We Know sau "With a Girl Like You" in filmul lui Nicole Kidman "Flirting (1991). O versiune putin modificata a melodiei "Love Is All Around" a fost folosita in filmul Love Actually (2003).

Urmărește interviul InfoMusic cu The Animals & friends.

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE