Urmărește-ne în Social Media

rock

The R.O.C.K.

Poster eveniment The R.O.C.K.
 • Data
  vineri, 16 aprilie 2021
 • Ora de începere
  19:00
 • Tip locație
  Platformă online
 • Loc
 • Acces
  Bilete in avans

Pe 16 aprilie, de la ora 19:00, platforma vStage.ro va găzdui concertul trupei The R.O.C.K., cunoscută pentru show-urile tribut AC/DC.

Bilete concert The R.O.C.K. pe vStage.ro

 • Acces Online - 20 lei

În mailul pe care îl vei primi după ce vei cumpăra biletul, vei găsi un buton-link "Vezi online". La ora de începere a evenimentului vei apăsa pe buton și vei fi purtat/ă automat spre concert.

Au pornit în 2012 și, de la cluburi până la cele mai mari scene de festival, The R.O.C.K. s-au stabilit ca fiind cea mai buna trupa-tribut AC/DC a Europei, ei recreând cu acuratețe atât sunetul, cât și energia explozivă a formației australiene.

Începând cu 2020, trupa include în spectacol și un set special cu piesele lor originale, sub denumirea THE ROCK OUT, sărbătorind, astfel, lansarea albumului lor de debut "What a Woman": o colecție de rock’n’roll feroce, avându-i ca invitați speciali pe bateristul Mike Terrana, dar și pe Dave Evans, primul solist AC/DC.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 martie 2021. Ref #138685

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.