Urmărește-ne în Social Media

rock

The R.O.C.K. - AC/DC Tribute

Poster eveniment The R.O.C.K. - AC/DC Tribute
 • EVENIMENT ANULAT
 • Data
  joi, 16 aprilie 2020
 • Ora de începere
  21:30
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Hard Rock Cafe,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Organizat de

UPDATE: Concertul tribut AC/DC de la Hard Rock Cafe a fost ANULAT!

Trupa The R.O.C.K. va urca din nou pe scena din Hard Rock Cafe pe 16 aprilie 2020 cu un concert tribut AC/DC.

Bilete concert The R.O.C.K. la Hard Rock Cafe

 • VIP (loc la masă în fața scenei) - 74 lei
 • Acces general (loc la masă, în sală) - 54 lei
 • Fără loc (în picioare) - 54 lei

Costumează-te “Back In Black”, avântă-te, cu riffuri de mare viteză, pe “Highway To Hell” și vino să cânți "Thunderstruck""Hell's Bells" "You Shook Me All Night Long" și “TNT”, într-un concert exploziv!

Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă şi prezenţă scenică nestăvilită, asemenea lui Angus Young şi cu instrumentişti experimentaţi la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa tribut The R.O.C.K. reuseşte de fiecare dată să încânte publicul şi să îl transpună în starea electrizantă a unui concert AC/DC.

Înființat în septembrie 2011, proiectul tribut The R.O.C.K. reușește să aducă în atenția publicului spectacolul incendiar al celebrei trupe australiene. Maniera foarte apropiată de original în care sunt interpretate piesele face ca de fiecare dată show-ul să fie complet și plin de energie.

Trupa ne servește concerte fidele cu cele ale celebrei formații încă din 2012, câștigând chiar și titlul de "Cea mai bună formație tribut" la Metalhead Awards 2017, unde s-au ridicat la standarde foarte înalte alături de voci celebre rockului românesc cum ar fi Cristi Minculescu, Gabi (Guriță) Nicolau de la Krypton, Alin (Coiotu) Dincă de la Trooper, Ovidiu Anton și Cristian Hrubaru.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 martie 2020. Ref #129964

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.