Urmărește-ne în Social Media

pop

The Motans

Poster eveniment The Motans

The Motans revine pe scena din Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 13 octombrie 2021, de la ora 21:30. The Motans este Denis, un tânăr din Republica Moldova care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim.

Bilete concert The Motans la Hard Rock Cafe - SOLD OUT

  • Acces General (loc la masă în sală) - 114 lei
  • Fără loc (în picioare, în fața scenei) - 64 lei

Reguli de acces:

  • evenimentul va avea loc exclusiv pentru fanii vaccinați sau trecuți prin boala (în urmă cu maxim 180 de zile).
  • este necesar să prezentați certificatul verde la intrare.
  • obligația de a prezenta dovezi medicale nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

The Motans se pregătește de lansarea EP-ului "Dark Side of the Cookie". Muzicianul și-a încântat fanii cu piese extrase de acest material, ca "Cel din Oglindă" și "Singur". La sfârșitul anului trecut, The Motans a interpretat live un cover al piesei "Fata din Vis" de la Compact. În octombrie, artistul a colaborat cu EMAA pe piesa "Insula", iar tot în aceeasși lună The Motans prezenta publicului "Astrologic Vorbind", un single despre iubirea care poate schimba destine.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 octombrie 2021. Ref #140339

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.