Urmărește-ne în Social Media

pop

The Motans

Poster eveniment The Motans

The Motans revine pe scena din Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 29 noiembrie 2022. Ești invitat să asculți live cele mai îndrăgite piese ale muzicianului.

Bilete concert The Motans la Hard Rock Cafe

  • Acces General (cu loc la masă, în sală) - 154 lei - sold out
  • Fără loc (în fața scenei) - 104 lei

The Motans este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai momentului. Piesele sale sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate de fanii români, motiv pentru care aproape cu fiecare lansare artistul a ajuns în topurile celor mai ascultați artiști ai momentului.

Printre cele mai recente lansări se numără "Supererou",  "03:00 AM", o colaborare cu NANE, dar și "În Golul Tău", una dintre cele mai sincere și autentice scrisori de dragoste pe care mulți dintre noi am fi vrut să o scriem. Anterior, artistul a lansat "La Nesfârșit""A Mea" și  "Vara În Care M-ai Găsit", o colaborare cu PAX.

Recent, artistul a lansat "Great Expectations", cel de-al treilea album din carieră.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 noiembrie 2022. Ref #151429

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.