Urmărește-ne în Social Media

pop

The Motans Grand Christmas

 • Data
  joi, 7 decembrie 2023
 • Ora de începere
  20:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  19:00:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Club Guesthouse,
  București
 • VEZI OFERTE DE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans
Poster eveniment The Motans Grand Christmas

The Motans va susține prima serie de concerte de Crăciun, sub umbrela Grand Christmas. Artistul va concerta pe 7 decembrie la Club Guesthouse din București.

Bilete concert The Motans Grand Christmas la București

 • Acces General - 160 lei

Grand Christmas înseamnă o experiență unică a Crăciunului în familia The Motans. Fanii vor putea asculta piesele preferate într-un decor festiv, cu brad și instalații specifice sezonului.

The Motans este unul dintre cele mai de succes proiecte muzicale din ultimii ani. Debutând în 2016 cu piesa "Versus", artistul a ajuns repede la inima publicului, prin hituri precum "Weekend", "Poem", "Jackpot", "August" sau "Înainte să ne fi născut". Lansările sale ocupă constant topurile radio, primele sale două albume, "My Gorgeous Drama Queen (2018)" și "My Rhythm & Soul (2020)" s-au vândut în mii de exemplare fizice, iar cel de-al treilea, lansat în 2022, "Great Expectations", este în plină ascensiune.

Colaborarea sa alături de Irina Rimes, pentru piesa "Gata de zbor", se bucură atât de susținerea fanilor, cât și de cea a radiourilor. După lansarea EP-ului "Midnight Gems", în care The Motans a colaborat cu nume sonore din sfera muzicii urbane, artistul a lansat "Rehab", un EP conceptual care privește și analizează dragostea prin intermediul a diverse adicții.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 decembrie 2023. Ref #157080

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.