Urmărește-ne în Social Media

rock

The Mono Jacks și Rockabella

Poster eveniment The Mono Jacks și Rockabella

The Mono Jacks și Rockabella vor susține un concert în Club Fabrica pe 7 ianuarie. Vino să te bucuri de o atmosferă plină de energie și să asculți live cele mai îndrăgite piese ale trupelor.

Bilete concert The Mono Jacks / Rockabella

  • Presale - 75 lei
  • În ziua evenimentului - 85 lei

"Gloria", cel mai recent album al trupei, a sosit la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 noi piese, The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Muzica trupei a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții. Un nou album The Mono Jacks este în pregătire pentru anul 2023, prefigurat de single-urile "Aici acum" și "Spune".

Rockabella îmbină influențe art-rock, indie pop și alternative în cântece-poveste despre momentele care ne transformă. Concertele lor sunt experiențe intense de sunet, lumină și culoare, vocalista Teodora Moroșanu dezvăluind publicului poveștile intime și complexe ale cântecelor ei.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 ianuarie 2023. Ref #151939

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.