Urmărește-ne în Social Media

rock

The Mono Jacks - drive in

Poster eveniment The Mono Jacks - drive in

Pe 25 iunie, The Mono Jacks vor fi live pe scenă și se vor auzi în difuzoarele radiourilor din mașini, într-un concert premieră la drive in Event Park Snagov.

Bilete concert The Mono Jacks - drive in

 • Bilet 1 loc în autovehicul - 70 lei
 • Bilet 2 locuri în autovehicul - 140 lei
 • Bilet 3 locuri în autovehicul - 210 lei
 • Bilet 4 locuri în autovehicul - 280 lei

*În cazul în care condițiile meteo nu permit proiectarea filmului, biletele nu sunt rambursabile și vor fi transferate pentru o dată ulterioară.

Reguli de acces:

 • La intrare, sunteți rugați să prezentați biletul/biletele primite pe e-mail pentru a fi scanate. Conform cu ultimele norme ale autorităților privind evenimente drive-in fiecare persoana din mașină va fi verificată cu un termometru fără atingere. Sunt lăsate în incintă doar persoanele care au maximum 37,3 grade C. Persoanele care refuză să fie verificată temperatura nu vor avea acces. Sunteți rugați să purtați masca de protecție.
 • Toate autoturismele vor fi parcate în spațiul dedicat cinema drive-in respectând regula de distanțare specifică pentru perioada aceasta. Mașina trebuie să respecte așezarea indicata pe teren.
 • Sunetul va fi difuzat pe frecventa radio anunțată la începutul concertului.
 • Dacă aveți o mașină de tip SUV sunteți rugați să luați în calcul un loc lateral sau în spate pentru a fi siguri ca înălțimea mașinii dumneavoastră nu influențează vizibilitatea celor din spate.
 • Nu este permis accesul și consumul de produse aduse din exteriorul locației.
 • Având în vedere restricțiile impuse de autorități în această perioadă de risc de infectare și răspândire COVID-19 sunteți rugați să nu ieșiți din autoturism.
 • Accesul la toalete se va face după reguli stricte de distanțare. Conform legii trebuie să purtați mască și mănuși. Va fi permis un număr de maxim 2 persoane. Accesul se va face pe rând așteptând în afara clădirii la o distanță recomandată de 2 metri între persoane.

The Mono Jacks înseamnă Doru Trăscău (voce, chitară), Cristian Chiru (bass), Andrei Zamfir (chitară) și John Ciurea (tobe). Trupa este o colecție de gânduri și emoții puse pe note, care a început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. Formația a avut parte de un debut excelent, a lansat până acum patru materiale discografice, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 iunie 2020. Ref #133753

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.