Urmărește-ne în Social Media

rock

The Mono Jacks

Poster eveniment The Mono Jacks

Pe 12 mai, The Mono Jacks concertează în premieră la Sala Palatului din București, cu ocazia lansării noului lor album. Din 2008, muzica The Mono Jacks a răsunat pe posturile de radio, în cluburi și la cele mari festivaluri, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții. Trupa lansează acum cel de-al patrulea material de studio și urmează să îl promoveze cu evenimente în mai multe orașe din țară.

Bilete concert The Mono Jacks la Sala Palatului

  • VIP - 166,57 lei
  • Categoria A - 135,14 lei
  • Categoria B - 114,19 lei
  • Categoria 3 - 83,81 lei

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Piese ca "1000 de DA", "Un sfert de secundă" sau "Infinit" au intrat repede în conștiința iubitorilor de muzică și sunt cântate la unison în concerte sold out din toate colțurile țării. The Mono Jacks au lucrat neobosit la muzică nouă, iar cel de-al patrulea album de studio este o colecție de cântece scrise în ultimii 3 ani.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 februarie 2023. Ref #152642

Te-ar putea interesa următoarele

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.