Urmărește-ne în Social Media

rock

The Mono Jacks - concert online aniversar

Poster eveniment The Mono Jacks - concert online aniversar

Pe 3 februarie, The Mono Jacks va sustine un concert pe scena clubului Expirat din Bucuresti, care va fi transmis în direct pe platforma de streaming online streamerse.net. Evenimentul va marca aniversarea unui an de la lansarea celui mai recent album al trupei - "Gloria".

Bilete concert aniversar The Mono Jacks

  • Standard Ticket - 35 lei
  • Fan Ticket - 50 lei
  • Superfan Ticket - 75 lei

*Veți primi datele de logare ulterior, pe adresa de e-mail folosită la plasarea comenzii.

Concertul de pe 3 februarie va sărbători un an de la lansarea "Gloria" și va cuprinde un playlist special, aniversar. Evenimentul se va transmite în direct începând cu ora 21.00, pe platforma streamerse.net.

"A trecut un an de la concertul de lansare a albumului Gloria când 2000 de oameni au cântat împreună cu noi la Arenele Romane. Pentru mulți dintre fanii noștri acela a fost ultimul concert live la care au participat înainte să înceapă toată nebunia, iar pentru noi amintirea acelei zile a fost un adevărat medicament în lunile de lockdown. Așa că e o mare bucurie să revenim toți 4 pe scenă și să cântăm piesele de pe Gloria. Chiar dacă fanii noștri vor fi acasă și se vor bucura de concert în fața televizorului sau a laptop-ului îi vom simți la fel de aproape ca anul trecut la Arene", a declarat Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 ianuarie 2021. Ref #137694

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2022 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.