Urmărește-ne în Social Media

rock

The Mono Jacks

Doru Trăscău (The Mono Jacks) Doru Trăscău (The Mono Jacks) │ FOTO: Cristina Oltean

The Mono Jacks va susține un concert la Legend Pub din Iași pe 21 iulie 2022. Ești invitat să asculți live cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Bilete concert The Mono Jacks la Legend Pub

  • Acces General - 60 lei

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008, care a lansat un album de debut bine primit – Now In Stereo – în 2010, a depășit numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani până s-a regrupat, în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks au lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul album "Ușor distorsionat".

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternative - "Un sfert de secundă", "Infinit" și "1000 de DA" - și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks au lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. "Gloria", cel de-al treilea album, a sosit la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 noi piese The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, împreună cu versurile în română.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 iulie 2022. Ref #148574

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.