Urmărește-ne în Social Media

rock

The Mono Jacks

Poster eveniment The Mono Jacks

The Mono Jacks revine pe scena din Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 31 mai 2023. Ești invitat să asculți live cele mai apreciate piese ale trupei.

Bilete concert The Mono Jacks la Hard Rock Cafe

  • VIP - 117,24 de lei, cu loc la masa în fața scenei
  • Acces General - 86,35 de lei, cu loc la masa în sală
  • Fără loc - 86,35 de lei, în picioare sau la bar

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri, cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții. Un nou album The Mono Jacks este pregătit pentru anul 2023, prefigurat de single-urile "Aici acum", "Spune" sau "Undeva".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 februarie 2023. Ref #152506

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.