Urmărește-ne în Social Media

rock

The Mono Jacks

Poster eveniment The Mono Jacks

The Mono Jacks revine în Expirat cu un show ce are loc pe 1 februarie 2023. Publicul este invitat să se bucure de o seară plină de energie și muzică de calitate.

Bilete concert The Mono Jacks la Expirat

  • Acces General - 90 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

The Mono Jacks sunt o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Muzica lor a răsunat până acum la mari festivaluri, cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții. Un nou album The Mono Jacks este pregătit pentru anul 2023, prefigurat de single-urile "Aici acum", "Spune" sau "Undeva".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 ianuarie 2023. Ref #152071

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.