Urmărește-ne în Social Media

rock

The Mono Jacks

Poster eveniment The Mono Jacks

The Mono Jacks va susține un concert în Control pe 21 octombrie 2022. Vino să asculți live cele mai îndrăgite piesele ale trupei.

Bilete concert The Mono Jacks la Control

  • Acces General - 80 lei

"Gloria", cel mai recent album al trupei, a sosit la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Pe parcursul celor 11 noi piese, The Mono Jacks reiau abordarea muzicală la intersecția dintre indie, alternative și post-punk, rafinând o amprentă stilistică proprie împreună cu versurile în română.

Muzica trupei a răsunat până acum la mari festivaluri (Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTmania, Electric Castle) cât și prin turnee în toată țara, vorbind despre gânduri și sentimente pe care le trăim cu toții. Un nou album The Mono Jacks este în pregătire pentru anul 2023, prefigurat de single-urile "Aici acum" și "Spune".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 octombrie 2022. Ref #150824

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.