Urmărește-ne în Social Media

rock

The Mono Jacks

Concert The Mono Jacks pe 3 noiembrie 2017 în Fratelli Concert The Mono Jacks pe 3 noiembrie 2017 în Fratelli │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro
 • EVENIMENT ANULAT
 • Data
  miercuri, 15 aprilie 2020
 • Ora de începere
  21:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Club Control,
  București
 • Acces
  Bilete in avans
 • Event
  vezi evenimentul oficial

UPDATE: Concertul The Mono Jacks din Control a fost ANULAT!

The Mono Jacks va susține un concert în Club Control pe 15 aprilie 2020, de la ora 21:00.

Bilete concert The Mono Jacks în Club Control

 • Vom reveni cu detalii despre prețul biletelor și modalitatea de achiziționare

The Mono Jacks înseamnă Doru Trăscău (voce, chitară), Cristian Chiru (bass), Andrei Zamfir (chitară) și John Ciurea (tobe). Trupa este o colecție de gânduri și emoții puse pe note, care a început să prindă viață în toamna lui 2008 la inițiativa lui Doru Trăscău. Formația a avut parte de un debut excelent, a lansat până acum un album și două EP-uri, primite cu entuziasm de public, și a adunat o bogată experiență de live atât în cluburi cât și la mari festivaluri: Sziget, Exit Festival, Eurosonic Noorderslag, ARTMania.

RECOMANDAREAndrei Zamfir (The Mono Jacks): "În artă e greu să faci clasamente, nu e fotbal"

La începutul lunii februarie 2020, The Mono Jacks a lansat albumul "Gloria".

"Una dintre primele piese la care am lucrat este <<Gloria>>, care de altfel dă și numele albumului. <<Gloria>> este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie dacă nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?" - a spus Doru Trăscău.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 martie 2020. Ref #131303

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.