Urmărește-ne în Social Media

rock

The Mono Jacks

Poster eveniment The Mono Jacks

Pe 18 mai, The Mono Jacks va urca pe scena din Berăria H cu un show de neratat. Cu sound-ul său inconfundabil, trupa va crea o atmosferă unică în care melodiile sale profunde și versurile adânci vor pătrunde în inimile ascultătorilor.

Bilete concert The Mono Jacks la Berăria H

Biletele în presale sunt la jumătate de preț până pe data de 17 aprilie:

  • 39.9 lei - Cat. A presale - în fața scenei cu loc la masă (în limita a 150 locuri)
  • 29.9 lei - Cat. B presale - acces general cu loc la masă (în limita a 250 locuri)
  • 19.9 lei - Cat. C presale - părțile laterale cu loc la masă (în limita a 150 locuri)

Din 18 aprilie biletele vor costa:

  • 79.9 lei - Cat. A - în fața scenei cu loc la masă
  • 59.9 lei - Cat. B - acces general cu loc la masă
  • 39.9 lei - Cat. C - părțile laterale cu loc la masă

* la costul net al biletului se pot adăuga anumite comisioane specifice platformelor de ticketing.

IMPORTANT:

  • Copiii până în 8 ani nu plătesc bilet și nu au loc rezervat la masă
  • Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziționarea biletelor
  • Evenimentul are loc în interiorul Berăriei H

The Mono Jacks este o poveste despre perseverență, dăruire și urmărirea până în pânzele albe a visurilor care te definesc. Trupa a fost fondată de Doru Trăscău (ex-ab4) în 2008. Doi ani mai târziu, lansa albumul de debut, "Now In Stereo". După numeroase schimbări de componență și un hiatus de doi ani, formația s-a regrupat în 2017, în formula actuală. Cu o energie regăsită, The Mono Jacks a lansat la finalul aceluiași an mult așteptatul disc secund, "Ușor distorsionat", un succes răsunător și eminamente neașteptat care a încununat nouă ani de eforturi, căutări și muncă făcută din pasiune.

Cu trei single-uri care au intrat repede în conștiința ascultătorilor de alternativ - "Un sfert de secundă", "Infinit" și "1000 de DA", și din ce în ce mai multe concerte cu casa închisă în toată țara, The Mono Jacks a lucrat în același timp neobosit la muzică nouă. "Gloria", cel de-al treilea album, a sosit repede, la începutul lui 2020, lansat printr-un concert sold-out la Arenele Romane din București. Anul acesta, trupa a prezentat "Norul nouă", descris drept "cel mai optimist" material discografic lansat până acum de the Mono Jacks.

RECOMANDARE: Doru Trăscău (The Mono Jacks): "Cel mai important feedback mie mi se pare cel care a venit din interior"

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 aprilie 2024. Ref #158952

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.