Urmărește-ne în Social Media

electronica

The Mission presents Music On Bucharest

Poster eveniment The Mission presents Music On Bucharest

The Mission, primul brand de petreceri de muzică electronică din România, va marca aniversarea a 22 de ani de activitate pe data de 26 noiembrie, printr-o nouă premieră în România, conceptul de petreceri Music On. Sub tutela lui Marco Carola, unul dintre cei mai aclamați DJ-i din lume, fanii sunt invitați în Pavilionul B1 de la Romexpo la o experiență exclusivistă într-un nou univers de unde nu vor lipsi: decoruri speciale, lumini fascinante, proiecții și multe alte momente unice.

Bilete The Mission presents Music On Bucharest

  • Earlybird VIP - 250 lei
  • Earlybird - Acces General - 100 lei

Lineup-ul va fi completat de Joseph Capriati, Neverdogs, Pawsa și Priku.

Producător, muzician, proprietar de label și unul dintre personajele cheie pe scena muzicii electronice de azi, Marco Carola a rămas printre cei mai căutați DJ-i de pe planetă în ultimele două decenii și a reușit să creeze rețeta unui show impresionant - Music On.

Punând accent pe muzica de calitate dar și pe selecția celor mai buni artiști în lineup, Music On s-a remarcat la Pacha Ibiza încă din vara anului 2019, după ce a încheiat cu succes șapte sezoane consecutive la Amnesia. Astfel, a început o nouă eră pentru Music On în care rafinamentul muzical este cel mai important ingredient.

Cu o carieră de peste un deceniu și zeci de turnee mondiale, aproape că nu există o distincție pe care Joseph Capriati să nu o fi obținut. Considerat pe bună dreptate unul dintre cei mai apreciați headlineri de muzică techno, ascensiunea lui pare de neoprit. Deși Capriati are în palmares o discografie extinsă, nu există nicio îndoială că este în primul rând DJ și apoi producător. Manevrând deck-urile încă de la 11 ani, talentul nativ l-a adus încă din adolescență la pupitrul celor mai apreciate petreceri din Napoli alături de titani precum Marco Carola și Rino Cerone.

Neverdogs este o poveste despre talent, pasiune și tehnică muzicală, care a debutat în 2000 la Florența, când Tommy Paone îl întâlnește pe Marco De Gregorio și decid să devină un duo. În cei peste 20 de ani de carieră, cei doi artiști au marcat o listă lungă de cluburi și festivaluri din întreaga lume; Londra, Columbia, Ibiza și Emiratele Arabe Unite. Au împărțit scena cu DJ-i precum Marco Carola, Richie Ahmed, Jamie Jones și Marc Antona dar și cu vedete internaționale precum Diana Ross, Jamiroquai, Billy Idol și Brian Ferry.

Un DJ a cărui pasiune pentru party și muzica techno l-a determinat să devină vedetă și una dintre cele mai apreciate figuri de către adepții genului, Pawsa este un artist care știe ce vrea. Jumătate a duo-ului din spatele casei de discuri Solid Grooves, DJ-ul și producătorul britanic Pawsa este o forță a scenei tech-house contemporane, atrăgând o grămadă de fani din întreaga lume prin producțiile și seturile sale.

Priku aka Adrian Niculae are în palmares producții pentru [a:rpia:r], Fabric, Concrete Music și All Inn, totodată bifând apariții la Amnesia, Kazantip Festival, Tenax și Concrete. DJ-ul român va pune publicul în mișcare încălzind atmosfera Music On cu un set de neuitat.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 octombrie 2022. Ref #150595

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.