Urmărește-ne în Social Media

electronica

The Mission Music On Bucharest 2023

Poster eveniment The Mission Music On Bucharest 2023

The Mission aniversează 23 de ani cu un eveniment de neratat pe 2 decembrie la Romexpo (Pavilionul B1). Marco Carola va ajunge din nou în fața fanilor din București în această iarnă cu unul dintre cele mai impresionante show-uri din Ibiza. Alături de renumitul DJ vor performa și Ale de Tuglie, Anotr, Blond:ish, Ilario Alicante și Sublee.

Bilete The Mission Music On Bucharest 2023

  • VIP - 250 lei
  • Acces General - 125 lei
  • Pachet VIP (valabil pentru 10 persoane) - 7500 lei
  • Pachet Super VIP (valabil pentru 10 persoane) - 15000 lei

Music On face înconjurul lumii de peste 12 ani și este un concept recunoscut internațional care încântă sute de mii de oameni de pe toate continentele, bifând nenumărate show-uri în orașe precum Miami, Ibiza, Londra, Buenos Aires, Dubai etc.

Fabricat în Napoli, Italia, conceptul a fost lansat într-un moment în care Marco Carola a simțit nevoia să și extindă orizontul muzical și să împărtășească prietenilor și adepților acestui gen propria viziune despre muzică. Fondatorul brand-ului, Marco Carola, este un adevărat fenomen al muzicii techno și un nume important atunci când vine vorba despre scena electronică mondială. De-a lungul carierei sale, a lansat albume de succes și reușește de fiecare dată să creeze set-uri memorabile, rămânând și astăzi unul dintre cei mai respectați artiști din industrie

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 octombrie 2023. Ref #156334

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.