Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

The Mission presents Loco Dice la Arenele Romane

Poster The Mission presents Loco Dice la Arenele Romane pe 6 iulie 2013 Raportează erori Data: sâmbătă, 6 iulie 2013Ora de incepere: 22:00 Loc:
Arenele Romane,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

DJ-ul Loco Dice revine în România în cadrul unei petreceri organizate de The Mission la Arenele Romane pe data de 6 iulie. Atmosfera incendiară va susținută și de tINI, Robert Dietz și Rosario Internullo.

Loco Dice este apreciat pentru abilitatea sa rară de a îmbina sunetele diverse ce transmit o paletă largă de stări și sentimente, sfidând concepțiile generale ale DJ-ilor. Acesta reușește să asocieze perspectviele sale în materie de muzică într-un mod delicat, astfel încât sunetele pe care le produce au o inspirație extrem de vastă și influențe extrem de pregnante din aria hip hip a anilor ’90.

tINI este considerată una dintre cele mai sexy personaje feminine de pe scena muzicii tehno și house din Germania. Contactul cu muzica a avut loc de tânără, începând să cânte la tobe la vârsta de 7 ani. În timp, a realizat că visul său era să devină DJ, iar în 2003 a început să susțină show-uri frecvente în diferite locații.

Prețurile biletelor la The Mission presents Loco Dice la Arenele Romane:

 • Bilete în avans - 35 ron
  • Biletele în avans sunt disponibile: 
   • Online Național și Internațional - prin comandă la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe întreg teritoriul României și e-Ticket pe plan internațional
   • Direct - din oficiile Poștei Române și din magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro". Lista completă a celor peste 720 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: www.bilete.roAlte puncte de vânzare: Entourage (Str. Eugen Carada nr. 5-7 Centrul Vechi), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Griviței, Nr 143, parter, în incinta Hotel Ibis.
 • Bilete la intrare - 50 ron
 • Bilete VIP - 70 ron

Pentru rezervarea meselor sunați la numărul de telefon: 0733 627 846

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Cei prezenți la evenimeniment sunt obligați să aibă asupra loc un act de indentitate pentru control.

 

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE