Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

The Mission in the Forest 2 la Federația Română de Tir Sportiv - Pădurea Băneasa

Raportează erori Data: sâmbătă, 22 iunie 2019Ora de incepere: 22:00 Loc: Organizator: The Mission
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

O nouă ediție The Mission in the Forest are loc pe 22 iunie la Federația Română de Tir din Pădurea Băneasa.

Bilete The Mission in the Forest 2

  • Acces General (1st Round) - 70 lei

Desfășurat într-o locație unică în Pădurea Băneasa, situată în partea de nord a Bucureștiului, The Mission in the Forest 2 îi reunește de această dată pe Solomun, Mano le Tough și Soundopamine.

Solomun este o forță a naturii. Cu o mișcare a șoldurilor, o ridicare de braț și un bassline de 122 bpm, orice petrecere îi poate mânca din palmă. DJ, proprietar de label, producător de party-uri, producător muzical, dar și regizor. Curriculum-ul pe care Solomun l-a construit, de-a lungul anilor, este incredibil de bogat. Nu există nicio îndoială că Solomun este unul dintre cei mai influenți oameni care au scris istorie în lumea muzicii electronice

DJ-i ca Mano Le Tough au transformat muzica electronică într-o formă de artă. Conexiunea pe care o creează cu dancefloor-ul este întotdeauna maximum de intensă; cu un simț melodic, emoție și structură ca și cântece, realizează seturi care au un impact durabil asupra celor care le aud.

Soundpamine duo - Chrs & Ntsh sunt muzicieni de când se știu. Ei s-au întâlnit la cursurile Universității Naționale de Muzică din București, în anul 2012 și de atunci nu s-au mai oprit să-și creeze propriul lor sunet al paradisului.

Vezi mai multe știri și materiale despre Solomun

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE