Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența

The Mission: A Desolat Experience la Sala Polivalentă

Raportează erori Data: sâmbătă, 6 octombrie 2012Ora de incepere: 22:00 Loc:
Sala Polivalentă,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

The Mission prezintă A Desolat Experience - un concept de petrecere adus în premieră în România, unde publicul va avea ocazia să îi cunoască pe Loco Dice, tINI, Guti, Hector și Premiesku.

Bilete A Desolat Experience

Biletele achiziționate până în ziua evenimentului au prețul de 30 de lei. Acestea pot fi achiziționate național și internațional, online pe bilete.ro, în oficiile Poștei Române semnalizate de Bilete.ro și la punctele de vânzare Studio Martin (Bd Iancu de Hunedoarea nr 61), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab nr 16).

Biletele achiziționate de la intrare în ziua evenimentului costă 50 de lei.

Biletele VIP au prețul de 80 de lei. Pentru VIP și rezervări contactați numărul: (+40) 722 399228

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis la eveniment. Publicul este rugat să aibă la el un act de indentitate pentru control.

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE