Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

The Masterpiece Experience la Sala Palatului

The Masterpiece Experience Raportează erori Data: miercuri, 27 aprilie 2016Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Palatului,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Vă invităm la Sala Palatului, pe 27 aprilie, la „The Masterpiece Experience”, un spectacol total, care împletește într-un mod unic muzica de film, cu efecte coregrafice, jocuri de lumini și lasere și cu proiecții grandioase.  Spectacolul este produs de Ciprian Costin, dirijor, compozitor, pianist, producător român, care a cucerit lumea cu proiectele sale unice prin complexitate și mix de arte.

Spre deosebire de show-urile anterioare, cea de-a treia ediție „The Masterpiece Experience”, cea din 2016, prezintă o poveste science-fiction cu narator, inspirată din „Odiseea” lui Homer. Toate piesele muzicale din concert, muzica de trailere scrisă de Thomas Bergersen și muzica de film compusă de Hans Zimmer (”The Dark Knight”/ “Cavalerul negru” și ”Interstellar”/“Interstellar – Calatorind prin Univers”), fac parte dintr-o poveste de dragoste, de război, ce reunește mai multe culturi și prezintă societatea umană dintr-o perspectivă unică. Recrearea în concert a pieselor muzicale este realizată în colaborare cu celebrul compozitor câștigător al Premiului Oscar, Hans Zimmer pentru ”The Dark Knight” si Thomas Bergersen.

Invitați speciali ca Uyanda Bold, una dintre vocile care a impresionat publicurile din Statele Unite, dar si Eru Matsumoto, considerată de criticii muzicali una dintre cele mai sensibile și expresive violonceliste, se vor afla pe scena Sălii Palatului, la concertul de pe 27 aprilie. Isaku Kageyama, compozitor american și muzician devenit celebru prin fuziunea originală pe care o realizează între muzica tradițională japoneză, jazz, rock și muzica de club, va completa “The Masterpiece Experience” cu notele exotice ale tobelor taiko.

Bilete Spectacol „The Masterpiece Experience” la Sala Palatului

  • VIP: 300 de lei
  • Categoria 1: 250 de lei
  • Categoria 2: 190 de lei
  • Categoria 3: 120 de lei
  • Categoria 4: 80 de lei

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE