Urmărește-ne în Social Media

rock

The Kryptonite Sparks

Poster eveniment The Kryptonite Sparks

The Kryptonite Sparks va susține un concert la Grădina Urbană pe 30 iunie 2022. Ești invitat să asculți cele mai îndrăgite piese ale trupei și să te bucuri de o atmosferă plină de energie.

Bilete concert The Kryptonite Sparks la Grădina Urbană

  • În fața scenei - 85 lei
  • Acces General - 65 lei

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Foals, Black Sabbath și Pink Floyd.

Influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă vibe-uri moderne și groove livrat cu determinare, LIVE-ul este mediul în care The Kryptonite Sparks își dezvăluie întregul potențial. Variantele live ale pieselor se împletesc cu visuals și scenografie într-un show complet și engaging.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 aprilie 2022. Ref #146177

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.