Urmărește-ne în Social Media

rock

The Kryptonite Sparks

Afiș The Kryptonite Sparks concert Fabrica 2016

The Kryptonite Sparks își lansează cel de-al doilea album „A doua undă de bruiaj” în Club Fabrica, în cadrul unui concert care va avea loc pe data de 5 februarie, începând cu ora 20:00. Pe scenă vor mai urca în aceeași seară trupele Harlequin_Jack și Nouă Ani Lumină.

The Kryptonite Sparks sunt o combinație eclectică de indie, alternative și hard rock, cu influențe din Cream, Arctic Monkeys, Black Sabbath și Pink Floyd.Plini speranțe mari și idei noi, sunt influențați de curentele englezești ale anilor 70, la care se adaugă groove livrat cu determinare.

În formulă de 3 sunt împreună din 2013, când lansează și primul lor EP („The Kryptonite Sparks”). În toamna lui 2014 se alătură trupei Vița de Vie în turneul lor „Fenomental”, iar în primăvara lui 2015 au primul lor turneu național „METALHEAD Best Alternative Newcomers”, împreună cu Pinholes. Electric Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier, Fish-Eye Fest sunt doar câteva din fest-urile la care TKS participă.

Bilete Concert The Kryptonite Sparks

  • 30 de lei

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 decembrie 2015. Ref #85563

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.